Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave
Ju lutemi kyquni në Komunitetin BebaIme duke shfrytëzuar fushën e kyqjes në të djathtë, nëse nuk jeni të regjistruar, regjistrimi është falas. Regjistrohu tani.

Umm'davud M

A mos duhet t’i dish gjuhët e folura të botës për t’i kuptuar dhimbjet?Heshtja nuk ka lindur nga mungesa e fjalëve por nga pafuqia e tyre...

/komuniteti