Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave
Ju lutemi kyquni në Komunitetin BebaIme duke shfrytëzuar fushën e kyqjes në të djathtë, nëse nuk jeni të regjistruar, regjistrimi është falas. Regjistrohu tani.

Ina Hoxha

zoti u ka dhene femrave fuqi hynjoe.te sjelli ne jet nje femi,a nuk esht kjo mrekulli?

/komuniteti