Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave
Ju lutemi kyquni në Komunitetin BebaIme duke shfrytëzuar fushën e kyqjes në të djathtë, nëse nuk jeni të regjistruar, regjistrimi është falas. Regjistrohu tani.

Joana Gagu

ACIDI FOLIC Pershendetje jam ne fazen qe po tentoj te mbes shtatezane dhe mjeku me ka rekomanduar Dikirogen bustine. Aty lexova qe pervec te tjerave bustina permbante edhe acid folic. Pyetja ime eshte : A duhet te marr edhe acid folic tablete apo eshte e

/komuniteti