Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave
Ju lutemi kyquni në Komunitetin BebaIme duke shfrytëzuar fushën e kyqjes në të djathtë, nëse nuk jeni të regjistruar, regjistrimi është falas. Regjistrohu tani.

Lindaa Lindaa

Palidhje krejt qe koka ndrru menyra e portalit kur po kalkulon per javet e shtatzanis po ma qet ne maj qe kom me lind pihaaaa

/komuniteti