Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave
Ju lutemi kyquni në Komunitetin BebaIme duke shfrytëzuar fushën e kyqjes në të djathtë, nëse nuk jeni të regjistruar, regjistrimi është falas. Regjistrohu tani.

Mimoza Koshutova

Kerkoj mjek popullor i cili dot na ndihmoj ne problemin e hernieve (testiseve te enjtura) te femiut BRUHIT. Ju lutem cdokush qe ka njohuri per vendndoshjen e atyre grave qe ngjeshin apo edhe tjerve qe i njohin keto probleme let me lajmron ne email. Zoti j

/komuniteti