Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave
Ju lutemi kyquni në Komunitetin BebaIme duke shfrytëzuar fushën e kyqjes në të djathtë, nëse nuk jeni të regjistruar, regjistrimi është falas. Regjistrohu tani.

Natyra 1

tung nena si jeni,kam nje pyetje ,e kam.vajzen tash trI vjeqe qe kur mbushi 1vit. gjysm ka vazhdimisht prob me.bajame mjeket me thanska.nevoj per operim.kalon me.kih tu u rrit sepse ka.imunitetin e dobet ,jom tu I jap.immuno b sirup.dh..pika lantigen b ,

/komuniteti