Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave
Ju lutemi kyquni në Komunitetin BebaIme duke shfrytëzuar fushën e kyqjes në të djathtë, nëse nuk jeni të regjistruar, regjistrimi është falas. Regjistrohu tani.

Shqipe Krasniqi

Kenaqsia e femiut osht te babai ndersa i babait osht te allahu

/komuniteti