Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave
Ju lutemi kyquni në Komunitetin BebaIme duke shfrytëzuar fushën e kyqjes në të djathtë, nëse nuk jeni të regjistruar, regjistrimi është falas. Regjistrohu tani.

$uzi ****

"Pas çdo fëmije që beson në vetvete është një i rritur, i cili e ka besuar më parë këtë."

/komuniteti