Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave
Ju lutemi kyquni në Komunitetin BebaIme duke shfrytëzuar fushën e kyqjes në të djathtë, nëse nuk jeni të regjistruar, regjistrimi është falas. Regjistrohu tani.

Linda Grezda

urime ditelindja e 1-re shpirti mamit paq fat e lumturi ne te gjith jeten...

/komuniteti