Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave
Ju lutemi kyquni në Komunitetin BebaIme duke shfrytëzuar fushën e kyqjes në të djathtë, nëse nuk jeni të regjistruar, regjistrimi është falas. Regjistrohu tani.

Umi D. &. R

E dashura, nëna ime, ledhatimet tua më shërojnë çdo sëmundje. Nëna ime, si nuk mund ta shpreh dashurinë aq sa zemra të do. Dua ta kushtoj jetën zemra ime, aq sa kemi leje nga Allahu.

/komuniteti