Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave
Ju lutemi kyquni në Komunitetin BebaIme duke shfrytëzuar fushën e kyqjes në të djathtë, nëse nuk jeni të regjistruar, regjistrimi është falas. Regjistrohu tani.

Abba Song

Ka lindur premature 2.500 kg ne javen 34+2dit tani eshte 3 muajshe dhe peshon 5.422gr mendoni se eshte peshe e mire. FaLeminderit

/komuniteti