Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave
Ju lutemi kyquni në Komunitetin BebaIme duke shfrytëzuar fushën e kyqjes në të djathtë, nëse nuk jeni të regjistruar, regjistrimi është falas. Regjistrohu tani.

* *vjollca* *

Dy gjera nuk do t'na braktisin kur ne kete jete.syt e ZOTIT dhe zemra e NENES!!

/komuniteti