Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave
Ju lutemi kyquni në Komunitetin BebaIme duke shfrytëzuar fushën e kyqjes në të djathtë, nëse nuk jeni të regjistruar, regjistrimi është falas. Regjistrohu tani.

Ina Ina

Nena nga dje ne mesdite ne dy duart mu ka bo keshtu si ne foto po dje me pak e sot po shihet me shume si alergji dhe tani filluan te me kruhen duart se kam as mjekun ketu mi pyet dhe festa sot, cka me kishit keshillu me bo? Sot jam 15+1 po frigona shume!!

/komuniteti