Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave
Ju lutemi kyquni në Komunitetin BebaIme duke shfrytëzuar fushën e kyqjes në të djathtë, nëse nuk jeni të regjistruar, regjistrimi është falas. Regjistrohu tani.

Besa Gashi

Liza, une jam ne javen e 30 ne korrik kam me lind. Deri ne cfare moshe mundet me u perdore per bebe kjo? sa e ke ble ti edhe a e ke ble ne Kosove apo e ke nga jasht?

/komuniteti