Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave
Ju lutemi kyquni në Komunitetin BebaIme duke shfrytëzuar fushën e kyqjes në të djathtë, nëse nuk jeni të regjistruar, regjistrimi është falas. Regjistrohu tani.

Edita Shala

Kjo bote dhe cka gjindet ne te eshte e cmueshme,kurse gjeja me e cmuar ne ket bote eshte gruaja e ndreshme...

/komuniteti