Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-alergologen

E bardha e vezes

Pershendetje doktoreshe, nese e bardha e vezes i shkakton alergji femijes, pas sa kohes mund t`ia provojme serish ne menyre qe ta kuptojme nese i ka kaluar apo eshte alergji qe nuk kalon? Ju flm ne pergjigje.

Joana Bejta (9 vite më parë)

Dr. Anxhela Gurakuqi - alergologe
Alergologja përgjigjet
Dr. Anxhela Gurakuqi

Pershendetje Joana, alergjia nga veza me teper se sa me analiza, duhet testuar direkt, pasi ka reagime individuale te ndryshme, qe ndryshojne nga nje person tek tjetri. Me e mira, eshte qe t'i bej vete nje kontroll femijes, dhe me tej bisedojme me konkretisht. Nr. Im 00355 693040127.

Gjithe te mirat,

Dr. Anxhela Gurakuqi

Doktore Shkencave- Alergologe

/komuniteti