Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-andrologun

Faleminderim per Dr. Danin

Pershendetje dr. Evin Dani. Jemi nje qift nga Kosova (Gjakova) dhe desha tju falenderoje sepse duke ndjekur keshillat tuaja me perpikmeri ne kohen qe keni thene ju, ne kemi pas sukses dhe se shpejti do kemi qunin. Suksese dhe nje here te falemnderit shume nga ne.

(9 vite më parë)

Dr. Evin Dani - androlog
Andrologu përgjigjet
Dr. Evin Dani

Pershendetje, me behet shume qejfi qe kemi arritur nje rezultat. Ju falenderoj, dhe ju uroj vetem mbaresi.

/komuniteti