Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-andrologun

Spermogrami

Përshendetje dr pytja ime eshte: burri ka ber analizen e spermogramit dhe ka mar kto rezultate:volumi 4.2ml ngjyra e bardh gri ph 7.4 numri i spermatozoideve ne ml 0.6 x 10.6/ml nr i pergjithshem i spermatozoidevr 2.52 x 10.6 te levizshme 9% progresive A 4% jo progresive B 5% te palevizshem C 91 % leukocite 2-4 bakterie te rralla forma normale 2% forma anormale 98% dhe esht diagnoztifiku me varicocela dhe oligoasthenozoospermia qfar na keshilloni a mund te kem shtatzani normale apo vetem me invitro. Ka perdor shum stimulues ka kryer te gjitha analizat.po ashtu dhe ultraze ka dalur ne norm.deshta nje mendim tuajin me rrespekt .

Globi Globi (7 vite më parë)

Dr. Evin Dani - androlog
Andrologu përgjigjet
Dr. Evin Dani

Pershendetje,

Ne baze te dhenave qe shikoj mundesi me te madhe per te arritur sa me shpejt eshte ICSI.

/komuniteti