Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-andrologun

Spermogrami i bashkeshortit

Pershendetje, une zakonisht kam infeksjone krurje vaginale dhe kohen e ovulimit kam problem deri sa me vjen cikli ne anen e djathet dhe njejta probleme ka burri ka dhimbje anen e djathet dhe enjte ndonjeher rralle ai ka problem me levizshmeri per shkak kanaleve te mia te perdredhur na kan preferu Ivf por une i thash burrit te bejne urinokulturen te sherohemi dyte po sdon te ndegjoj per mjek e me shqeteson pjesa e djthet qe po enjtet ndersa pjesen e majt u ba opercion ne moshen 3 vjet.

Alea Morina (9 vite më parë)

Dr. Evin Dani - androlog
Andrologu përgjigjet
Dr. Evin Dani

Pershendejte Alea,

Per nje sqarim me te hollesishem, do ishte e mira te konsultoheshim nga afer.

Gjithe te mirat.

/komuniteti