Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-andrologun

Rreth spermogramit

Pershendetje dr mimoza,desha te di rreth spermogrames te burrit i cillii ka ber analizat dhe kan rezultuar keshtu:numri i spermatozideve ne ml 45.0,nr i pergjithshem i spermatozoideve 135.0,reaksioni i aglutinimit negativ-,te levizshme 23,progresive a 10,jo progresive b 13,te pa levizshem c 77,leokocite 2-3,forma normale 5,forma anormale 95,volumi 3.0,ngjyra e bardh gri,koha e likvimit:35 minuta,ph:7.4, te lutem nese ke mundesi me shpjego rreth ketyre analizave,ju faliminderit nese gjeni kohe per nje pergjigjje te mundur.

Tata Tata (8 vite më parë)

Dr. Evin Dani - androlog
Andrologu përgjigjet
Dr. Evin Dani

Pershendetje, pashe me kujdes analizen e burrit tuaj. Analiza nuk i permbahet WHO 2010. Ju lutem te perserisni edhe njehere analizen duke u siguruar qe laboartori te kreyj analizen ne baze te manualit WHO 2010. Me kete analize qe ju me keni derguar eshte e domsdoshme te behet vitaliteti.

/komuniteti