Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-andrologun

Hernia inguinalis lat. dex. a eshte i demshem per spermatozoide?

Pershendetje doktor, burri im i kan thane doktori se ka hernia duhet operauar, a eshte i demshem per testikuj. a shkakton sterilitet, burri im ka levizshmeri te dobet te spermotazoitve.

Alea Morina (8 vite më parë)

Dr. Evin Dani - androlog
Andrologu përgjigjet
Dr. Evin Dani

Pershendetje,

Hernia ingujnale apo cdo patologji tjeter ne zonen e pelvisit apo skrotumit perben nje rezik per infertilitet. Rreziku rritet po te behet nderhyrje kirurgjikale nga mjekimi pa eksperience.

Dr Dani

/komuniteti