Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-andrologun

Spermograma

Pershendetje doktor! Ju lutem mund te me jepni nje mendim ne lidhje me analizat e tim shoqi,pasi eshte mjekuar per 3 muaj me oligob nga spermogrami ka keto rezultate: pamja: normale,lengeshtimi <20° viskoziteti normal,volumi 3.4ml dendesia 16.1 milion/ml numeri total i spermatozoideve 54.74 milion, levizshmeria 60' progresion i shpejte 10% progresion i ngadalte 35% pa progresion 11% pa levizje 44% morfologjia 4% forma normale,96% forma jo normale,aglutacione mungojne,qeliza te rrombullaketa 8 milion/ml ju lutem doktor me keto te dhena eshte e mundur qe te behemi me femije apo duhet te marre serish mjekim.Faleminderit!

Evi Sahi (8 vite më parë)

Dr. Evin Dani - androlog
Andrologu përgjigjet
Dr. Evin Dani

Pershendetje Evi,

Nga rezultati i spermogrames bie ne sy numri i larte i qelizave te rrumbullakta per te cilat duhet te diferencohet se nga keto qeliza sa jane leukocite apo qeliza te linjes speatike ne base te tyre meret nje qendrim.

Gjithe te mirat.

/komuniteti