Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-andrologun

Oligospermia

Mirmbrema dr pytja ime eshte kjo bashkeshorti im eshte diagnostifikuar me oligospermi nr te vogel te spermes qe eshte 3 milion ne ml.Ka ber nderhyrjen e varikoceles ne anen e majt para dy muajve.levizshmeria forma vellimi te gjitha i kan dal mir po ashtu cdo analiz ultraze dhe cdo gje qe ka ber i kan dalur mir perveq numri i ulet i spermes. tani po presim per permisim. qfar na keshillon ti jemi te martuar qe 5 vite. terapi profertil etj i ka perdorur para nderhyrjes tani sesht duke perdorur asgje. e zgjata pak por deshta te jem e kjart pres pergjegjje naten e mir

Globi Globi (8 vite më parë)

Dr. Evin Dani - androlog
Andrologu përgjigjet
Dr. Evin Dani

Pershendetje,

Ne baze te dhenave qe me keni derguar shikoj mundesi me te madhe per te arritur sa me shpejt eshte teknikat ndihmese ICSI.

Gjithe te mirat.

San2016 (7 vite më parë)
Pershendetje doktor burrit im eshte 27 vjec dhe eshte diagnostifikuar me oligospermi . I kan propozu nje intervenim kirurgjik shkaku u varicoceles . Deshta tju pyes se si eshte me se miri nderhyrje laparoskopike apo nderhyrje nepermjet venave me anest.lokale

/komuniteti