Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-andrologun

Spermograma

Pershendetje doktor. Bashkeshorti im ka bere analizen e spermogrames edhe vellimi i spermatozoideve eshte 3.5 ml. Te gjitha analizat e tjera jane normale si edhe ekoja e testikujve. A ndikon kjo vlere e vellimit ne mosmbetjen shtatzane? Theksoj qe kemi 6 muaj qe tentojme per here te pare per femije. Ju falenderoj.

Iza Izadora (7 vite më parë)

Dr. Evin Dani - androlog
Andrologu përgjigjet
Dr. Evin Dani

Pershendetje,

Volumi i lengut spermatike, eshte mese normale. Do doja te theksoja qe analiza e spermiogrames nuk qendron vetem tek volumi, por kemi numrin, progresivitetin, studimin e morfologjise e shume elemente te tjere. Mgjth periudha qe ju keni eshte akoma shpjet per te ndezur 'llambushka' e alarmit.

Ju uroj gjithe te mirat

/komuniteti