Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-andrologun

Vlerat e spermogramit

Pershendetje i nderuar desha te pyes sa jane shqetesuese keto vlera te spermogramit:volumi 1.7ml. Ngjyra bardhe gri. Ph7.4. Nr i spermatooideve ne ml 21.6. Nr i pergjithshem i spermatozoideve 36.7. Levizshmeria :te levizme 28 .Progresive 15. Jo progresive 13. Te palevizshme 72. Leukocite 8 - 10. Qelia epiteliale 1- 2. Format normale 10. Format a normale 90.
T Zh (7 vite më parë)

Dr. Evin Dani - androlog
Andrologu përgjigjet
Dr. Evin Dani

Pershendetje!

Nga spermiograma qe me ke derguar. Shoh nje volume te ulet, levizshmeri te ulet. Per te kompletuar pergjigjen time. Me duhen me shume te dhena si : vitality test, leucoscreen test, Mar-test. Dhe te jene te specifikuara kush jane format jo normale.

Falemiderit!

 

Me respekt

Dr.Evin Dani Androlog

Nr. Cel: +355 682213329

website : http://klinikadani.zohosites.com/

Valentina Osmani (2 vite më parë)
Psh dok burri im ka ket numer te spermatozoideve Numri i spermatozoideve 700.000 Numri total i spermatozoideve 3.500.000 Levezshmeri ngadal 14 Levizshmeri progresive a+b14 Levizshmeri ne vend 42 Te pa levizshme 42 Numri i leokuciteve 500.000

/komuniteti