Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-andrologun

Rreth analizes

Ju lutem mund te me thoni nese keto rezultate te analizes ndikojne ne mosmbetjen shtatzane? coitale abstinence: 3 days liquefaction: 10 minutes appearance: normale coagulation: prezent consistency: viskoze II ph: 7.9 ejaculate volume: 1.8 ml sperm count/ml: 3.5 millions total spermcount/ml : 6.3 million roundcells/ml : 1.8 white blood cells/ml : 0.9 rapid progressive motility: 18% non-progressive motility : 34% immobility: 48% sperm morphology normal : 2% tapering head : 10% pyriform head: 13% round head: 6% amorphus head: 19% vacoulated head: 12% small acrosomal area head: 19% bent neck: 10% coiled tail: 9% Theksoj qe eshte hera e pare qe ka bere analizen dhe ndihej ne stres. Ju falenderoj.

Iza Izadora (8 vite më parë)

Dr. Evin Dani - androlog
Andrologu përgjigjet
Dr. Evin Dani

Pershendetje, gjendja psikologjike ne disa pacient ndikon shume ne rezultatet e analizes. Mgjth mund tju the qe me keto te dhena kemi disa probleme. Per me teper ju keshilloj te konsultoheni me andrologun qe keni me afer.

Faleminderit!

Me respekt

Dr.Evin Dani Androlog

Nr. Cel: +355 682213329

website : http://klinikadani.zohosites.com/

/komuniteti