Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-andrologun

Spermogrami!

Pershendetje, Uroj se jeni mir se pari , Ather un deshta me tregu analizen e spermogramit te shokut vlerat e ju nese keni mundesi me tregoni se sa keq jane parametrat e shokut dhe se cilat jane tabletat qe duhet mi perdor per mi rregullu keto probleme dhe a rregullohet gjendja me tableta ose me tregoni se keto vlera a jan qaq keq sa me intervenu me invitro ! Ather parametrat jane : --vellimi 3ml>=1.5ml --perqendrimi i spermatoz. 36milion >=15milion --levizshmeria e spermatoz. 33% >=58% --progresive 8%>40% --jo provresive 67%>25% -- leukocite jo --mbeturina jo --agluntinim jo Tani vjen morfologjia Normale 1>=4morfologji normale

(8 vite më parë)

Dr. Evin Dani - androlog
Andrologu përgjigjet
Dr. Evin Dani

Pershendetje Lona,

Per te kuruar nje mashkull me infertilitet eshte e veshtire, per arsye se mjekimi vazhdon me muaj dhe duhet te ndjekur nga mjeku androlog me shpjegime te hollesishme, visite mjeksore, etj. Je e mirepritur.

 

Me respekt

Dr. Evin Dani Androlog

Nr. Cel: +355 682213329

website: http://klinikadani.zohosites.com/

/komuniteti