Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-andrologun

Icsi

Pershendetje dashta mu informu rreth icsi nese ka mundsi mem tregu qka osht edhe si bohet... Ju pershendes.

~ Lølã~ (6 vite më parë)

Dr. Evin Dani - androlog
Andrologu përgjigjet
Dr. Evin Dani

Pershendetje Lola,

Eshte nje nga metodat e riprodhimit, merret spermatozooidi dhe bashkohet me vezen ne laborator. Kjo metode behet kur numri i spermatoozoideve eshte shume i ulur, megjithate keni nevoje per sqarim te metejshme me nje mjek.

Gjithe te mirat.

/komuniteti