Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-andrologun

Rreth spermes

pershendetje une te kam shmruar edhe para disa muaj po nuk kam.marr.pergjigjje shpresoj qe do me pergjigjesh. burri ka nje problem edhe kur nuk nuk derdh sperm burri nje jav sperma e ti merr ngjyr te verdh dhe del me.disa copza.te vogla si kokra te prishura . nje her i ka ber te ne eurolog analizat i ka then qe ta bej spermokulturen strishen i ka ka dal se ka infekcion.pperdor disa tableta per dyten her i ka ber prap spermokulture i ka dal qe eshte mir . pas 1 muaj prap ju paraqit ky problem . qka mund te bej . sepse ne kosov eshte veshtir te gjesh androlog

Dona Donaa (7 vite më parë)

Dr. Evin Dani - androlog
Andrologu përgjigjet
Dr. Evin Dani

Pewrshendetje,

Me sa kuptoj, nuk ka arsye per tu shqetesuar, per arsye se ngjyra e spermes kur mashkulli ka mbi nje jave qe nuk ka derdhur me ngjyre si ne te verdhe pra eshte normale.

Gjithe te mirat.

/komuniteti