Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-biokimistin-klinik

Rreth triple testit

Pershendetje dr. Mrika, ju lutem me thoni a mund ta bej triple testin ne laboratorin tuaj dhe nese po per sa kohe merret rezultati? Ju faleminderit.

Joana Bejta (10 vite më parë)

Dr. Mrika Kutllovci - Pervetica - mjek - biolog
Biokimisti klinik përgjigjet
Dr. Mrika Kutllovci - Pervetica

Pershendetje Joana,

po ne e realizojme triple testin, duhet ne te njejten dite qe beni Echo (ultrazerin) te vini ne laborator dhe te jepni gjakun, rezultati behet per 1 jave maximumi 10 dite (pasi qe kete test e dergojme ne France ne laboratorin Lui Paster-Cerba, gjithashtu eshte dhe nje formular qe duhet plotesuar (keto detaje ua scarojme ne laborator).

Gjithe te mirat.

 

/komuniteti