Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-biokimistin-klinik

Ne lidhje me vaksinat

Pershendetje , a mundeni mem tregu pse merret vaksina per rubella, une kam pas nje abort dhe mbas tij mjekja me ka rekomandu ti marr 2 vaksina qdo 3 muaj dhe per keta muaj duhet te mbrohem nga shtatzania ... ne lidhje me qka jan kto vaksina..?

Vlora . (10 vite më parë)

Dr. Mrika Kutllovci - Pervetica - mjek - biolog
Biokimisti klinik përgjigjet
Dr. Mrika Kutllovci - Pervetica

Pershendetje znj. Vlora,

Falemnderit per pyetjen tuaj, por ne nuk jemi kompetent qe t`ju japim pergjigje per kete pyetje, duhet te pyesni gjinekologun tuaj.

Suksese dhe gjithe te mirat.

/komuniteti