Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-biologun

Perzgjedhja e gjinise me metoden e IVF

Pershendetje dr. Desha tju pyes ne lidhje me perzgjedhjen e gjinise gjate metodes me ivf. Une dua te bej fertilizim in vitro, por kam ndegju qe mund ta perzgjedh gjinine. Si mendoni ju, a eshte kjo e mundur?

Joana Bejta (11 vite më parë)

Dr. Rigers Balla - mjek - biolog
Biologu përgjigjet
Dr. Rigers Balla

Pershendetje Joana,

Perzgjedhja e gjinise se femijes eshte e mundur me ane te IVF por gjithmone ne varesi te ligjeve te shtetit perkates ne te cilin kryhet realizimi i IVF.

Faleminderit.

/komuniteti