Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-biologun

Spermogrami a eshte ne rregull?

Pershendetje Desha te ju tregoj rezutaltatet dhe te me japeni nje mendim ne lidhje me kete rezultat a ka nevoj per tu trajtura apo jo abstenimi 4, konsistenca e lengshme, volumi 6.1 ml, koha e likvimit 35" minuta, ngjyra e bardhe gri, PH 7.5, nr. i spermatozoitve ne ml 37.6, nr. i pergjithshem i spermatozoitve 229.3, reaksioni i aglutinimit neg-, testi i ozines / %, levizshmeria 53, shpejte progresive 30 ngadal progresive 13 lokal te levishem 10 te palevishem 47 leukecite 4-5, baktare te rralla qeliza epiteliale 1-2, eritrocite spermogrami forma normale 30, forma anormale 70. Ky eshte rezultati doja te dija a ka nevoj per tu trajtuar ne baze te ketyne rezultateve.

Alea Morina (11 vite më parë)

Dr. Rigers Balla - mjek - biolog
Biologu përgjigjet
Dr. Rigers Balla

Alea pershendetje,

Rezultatet duken ne norme. Ju i keni bere analizat per arsye kontrolli rutine apo per ndonje arsye tjeter specifike?

Rigersi

Alea Morina (11 vite më parë)
Per shkak se ka dy vite qe nuk mbes shtatezen dhe une kam problem me cista endomterioz e cila jon tri me e madhja ka madhesin 29mm

/komuniteti