Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-biologun

Rreth rezultatit te spermogramit

Pershendetje ky eshte rezultati spermogramit {progresive 6-7% t}{te mnesme 10% }{te palevizshme 62%}{ pak te levizshme 21%}[levizshmeria38%]numri i spermatozoideve 18 milion likifikimi 50 min volumeni 2.0ml forma normale 8% forma abnormale 92%

Tina Tinush (10 vite më parë)

Dr. Rigers Balla - mjek - biolog
Biologu përgjigjet
Dr. Rigers Balla

Pershendetje,

Per te bere nje interpretim te rezultatit me nevojitet me teper informacion si:

1- mosha juaj dhe e bashkeshortit

2- arsyeja perse e keni bere spermogramen

3- nese keni kohe qe tentoni te mbeteni shtatezene sa kohe keni.

4- sa here eshte kryer analiza e spermogrames dhe ku

5- ndonje patologji te bashkeshortit, ndonje semundje apo grip kohet e fundit.

6- cdo gje tjeter plotesuese per te cilen mjeku juaj ju ka vene ne dijeni.

Mos hezitoni te me kontaktoni

Dite te mbare

Tina Tinush (10 vite më parë)
Mu pergjigj te lutem qe nje muaj po pres
Tina Tinush (10 vite më parë)
A ka mundsi me ma kthy pergjigjen
Tina Tinush (10 vite më parë)
Te lutem me kthe pergjigje
Tina Tinush (10 vite më parë)
Te lutem me kthe pergjigje
Tina Tinush (10 vite më parë)
Te lutem me kthe pergjigje
Tina Tinush (10 vite më parë)
Edhe nje pyetje a mos eshte sreril? A mundet mu permiresu gjendja flmm shume per kohën zoti ju shperbleft
Tina Tinush (10 vite më parë)
Edhe nje pyetje a mos eshte sreril? A mundet mu permiresu gjendja flmm shume per kohën zoti ju shperbleft
Tina Tinush (10 vite më parë)
Moshs ime eshte 20 vjeqe ndersa buri 23 arsye pse e kemi bere spermogramin eshte nga kurrshtja pse spo ngelem une shtatzënë sepse unr ksm bere papa test dhe me ka dal gjdo gje ne regull.qe re mbetem shtatzen tentoj qe nje vit e gjysmë. Spermogramin kemi bere nje here ne biolab zafi peje, ne spermogram i ka dal kjo semundja oligoasthenozoospermia dhe i ka japur me pi spermotrend dhe voltfast

/komuniteti