Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-biologun

Me rekomandoni nje laborator te mire!

Pershendetje doktor! ju kam shkruar disa here dhe pergjigjet tuaja me jane dukur mjaft korrekte dhe te qarta. do doja te me rekomandonit ndonje laborator te mire aty ne tr per te bere nje analize spermiograme, pasi e kemi bere ne disa vende dhe ka rezultuar ndryshe ne cdo vend. Burri po trajtohet me dr.Evin Dani por nuk jemi shume te kenaqur, do te kisha deshire te vija te kosultoheshim njehere me ju doktor. ju cdo dite te Koco Gliozheni punoni? kur mund t'iu gjejme? faleminderit, me respekt Dorina

Dori Dori (9 vite më parë)

Dr. Rigers Balla - mjek - biolog
Biologu përgjigjet
Dr. Rigers Balla

Pershendetje,

Une jam cdo dite tek Materniteti Koco Gliozheni. Me kontaktoni ne numrin e telefonit dhe leme nje orar kur kerkoni te kaloni per te bere nje konsulte.

0694259719

Me respekt

/komuniteti