Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-biologun

Spermogrami

Volumi 4.2 koha e likvimit 30 min ngjyra: e bardh gri Nr i spermatozoideve ne ml : 36.7 nr i pergjithshem i sperm. :154.1 te levizshem 51% shpejt progresive 38% ngadal progresive 8% lokal te levizshem 6% te palevizshem 49% Spermocitogrami : 39% normale 61% anormale a jane normale vlerat apo jo ?

Mizi Wait (9 vite më parë)

Dr. Rigers Balla - mjek - biolog
Biologu përgjigjet
Dr. Rigers Balla

Pershendetje,

Parametrat duken brenda normave dhe teorikisht nese jeni duke tentuar per shtatezani nuk duhet te keni problem.

Ju i keni bere analizat thjesht per kontroll apo jeni duke tentuar per shtatezani dhe po hasni veshtiresi?

Rigersi

/komuniteti