Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-biologun

Rreth vlerave te spermogramit

Keshtu jan vlerat ngjyra bardh gri,ph 7.6,nr i spermatozoideve ne ml 57.1,nr i pergjithshem i spermadozoideve 194.1,te levizshme40%,progresive 25,joprogresive 15,te palevizshme 60,format normale 20%format anormale 80%.Tlutna tregom a jon ne rregulle.


Harova te tregoj qe une para nje viti e gjysme kam mbet shtatzane por kam pas abort ne javen e 8, te lutem ndihmom.

Egzona Krasniqi (8 vite më parë)

Dr. Rigers Balla - mjek - biolog
Biologu përgjigjet
Dr. Rigers Balla

Pershendetje,

Keto jane parametra absolutisht jo vetem brenda normave por shume te mire do thosha.

Aborti spontan mund te kete arsye nga me te ndryshmet, perfshire ketu edhe parametra te caktuar te spermatozoideve por qe keto parametra qe me keni derguar sot jane ne absolut normal.

Me respekt

Rigersi

Egzona Krasniqi (8 vite më parë)
Faleminderit shuuuume shume.
Egzona Krasniqi (8 vite më parë)
Faleminderit shuuuume shume.

/komuniteti