Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-biologun

Analizat e spermogramit

Pershendetje doktor, une dhe burri po planifikojme te kemi femije kemi 3 muaj martes dhe para se te provojme kemi vendosur ti bejme analizat sa per fillim burri sot beri spermogramin ne nje laborator dhe pyetja ime eshte se a jane keto vlera normale Vellimi: 2.0 Era: karakteristike Ph: 7.7 Viskoziteti: normal Likvefakcioni: 16 Numri i spermatozoideve: 100 milion Spermatozoid te levizshem progresiv: 60% Spermatozoid pak te levizshem: 20% Spermatozoid te pa levizshem: 20% Format normale: 85% Format patologjike:15% Leukocite 4-6 Faleminderit ne perkrahjen tuaj

Semi Pasha (6 vite më parë)

Dr. Rigers Balla - mjek - biolog
Biologu përgjigjet
Dr. Rigers Balla

Pershendetje,

Po i bie shume shkurt pergjigjes. Ju teorikisht nuk keni pasur fare nevoje te kryeni nje kontroll perpara se te tentonit per arritjen e 1 shtatezani per 6 muaj minimalisht. Gjithsesi duke qene se keni kryer spermograme rezultatet e saj qe me keni derguar mua ne email jane teper te mira.

Ju uroj te arrini nje shtatezani sa me shpejt.

Per cdo pyetje tjeter mos hezitoni.

Me respekt

Rigers Balla

/komuniteti