Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-biologun

Spermogrami

Ju lutem a mundeni te me ndimoni pak rreth rezultateve sepse nuk pi kuptoj..Volumi 6cc ngjyra- e verdhe bardhe era-normale koha e shkrirjes 30 min koncentrimi 87milion levizshmeria 70% progresioni %25(+4) %35(+3) %10(+2) morfologjikisht normale 3 agultimini jo qeliza rrethore jo copeza jo Analiza morfologjike normale %3 abnormal %97 ju lutem te me ndimoni k

Alea Gashi (6 vite më parë)

Dr. Rigers Balla - mjek - biolog
Biologu përgjigjet
Dr. Rigers Balla

Pershendetje,

Nese kerkonit nje pergjigje te shkurter atehere po ju informoj qe analiza e bashkeshortit me keto parametra eshte teper normale. Nuk e di nese mund te kete nevoje momentalisht per nje konsulte apo keshillim te metejshem me te detajueshem, megjithate nese keni nevoje per ndonje informacion tjeter me kontaktoni serish. Ju mirepres.

Me respekt

Rigersi

/komuniteti