Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-biologun

Analizat hematologjike

Pershendetje! Kam vajzen 6 vjeqe dhe eshte alergjike ne pluhur te shtepise.Analizat hematologjike, leukocitet jane te rritura 11.5 dhe eozinofile jane 8. Te lutem te me tregosh se a jane vlera te medha dhe ne veqanti per kete te dyten sepse nuk kam fare njohuri. Ju falemnderit paraprakisht. Gjithe te mirat, Zana

Zana * (9 vite më parë)

Dr. Rigers Balla - mjek - biolog
Biologu përgjigjet
Dr. Rigers Balla

Zana pershendetje,

Me keqardhje ju them se nuk mund tju kthej pergjigje per problemin e vajzes suaj. Duhet ti drejtoheni 1 mjeku imunolog apo alergolog.

Me respekt

Rigers

/komuniteti