Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-biologun

Rezultati i analizes

Pershendetje i nderuar! Burri ka bere analizen e spermogramit dhe i kane dal shume keq. Burri prodhon spermatozoid por te gjitha i ka te vdekura asnje nuk e ka te gjalle. Ju lutem a ka sherim me terapi. E di se duhet te konultohet me nje urolog dhe te bej kontrolla ne ditet ne vazhdim. Ju lutem vetem dua te me largoni nje shqetsim se a mund te sherohet burri dhe te bej femije. Faleminderit shume nga ju!

(8 vite më parë)

Dr. Rigers Balla - mjek - biolog
Biologu përgjigjet
Dr. Rigers Balla

Pershendetje.
Problemi i qelizave te vdekura te spermatozoideve mund te jete shume variabel me shkaqe te ndryshme dhe me origjina te ndryshme. Te lutem me nis rezultatet e analizave te kryera te burrit te shikoj me hollesi ku qendron problemi dhe tju jap nje keshillim. Nese nuk arrin ti nisesh dot ketu, ne faqen kryesore ne profilin tim ke adresen e emailit tim. Mund te mi nisesh aty. 

Faleminderit

Rigersi

(8 vite më parë)
Faleminderit neser do tua dergoj rezultatet ne inbox.

/komuniteti