Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-biologun

Spermiogrami

Karenzzeit spermiogram 6 tage spermaverflüssigungzeit 60 minuten spermamenge 7.0 ml spermafarbe gelbweißlich spermageruch normal sperma pH wert 7.7 spermaleukozytenanzahl 1 mill./ml spermadichte 6.8 mill./ml spermien gesamtanzahl 47.6 mill. spermien progr-beweglich(rel) 3% spermien ortsbeweglich(rel) 28% spermien unbeweglich(rel) 69% spermiengesamtbeweglichkeit 31% spermien progr-beweglich(abs)1.4mill. spermiengeschwindigkeit 1um/s spermien vital (eosintest)47% ne baze te ketyre rezultateve a eshte e mundur qe me mbet shtatzane? ju pershendes

Ela-2 E (9 vite më parë)

Dr. Rigers Balla - mjek - biolog
Biologu përgjigjet
Dr. Rigers Balla

Pershendetje,

Te lutem perktheji pak rezultatet sepse gjermanishtja nuk eshte gjuhe qe e njoh aspak.

Rigersi

/komuniteti