Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-biologun

Hernia inguinalis lat.dex a shkakton probleme ne testikuj?

Pershendetje, hernia a shkakton probleme ne testikuj. i ka thane doktori te operohet por nuk deshiron burri sepse kohe pas kohe largohet ndersa burri sipas analizave me hershme 220mil te levizshem 51% f.normale 33% me keto vlera a mund te kem sukeses per nje insiminim te beje une.

Alea Morina (8 vite më parë)

Dr. Rigers Balla - mjek - biolog
Biologu përgjigjet
Dr. Rigers Balla

Pershendetje

Ju lutem më dergoni pak pergjigjen e të gjithë parametrave të spermogramës së fundit që keni kryer sepse nuk e kam mjaft të qartë situatën e bashkëshortit tuaj dhe më pas ju shkruaj sërish.

Me respekt

Rigers Balla

/komuniteti