Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-biologun

Spermograma!

Pershendetje! Ju lutem mund te me thoni nese keto rezultate te analizes ndikojne ne mosmbetjen shtatzane? coitale abstinence: 3 days liquefaction: 10 minutes appearance: normale coagulation: prezent consistency: viskoze II ph: 7.9 ejaculate volume: 1.8 ml sperm count/ml: 3.5 millions total spermcount/ml : 6.3 million roundcells/ml : 1.8 white blood cells/ml : 0.9 rapid progressive motility: 18% non-progressive motility : 34% immobility: 48% sperm morphology normal : 2% tapering head : 10% pyriform head: 13% round head: 6% amorphus head: 19% vacoulated head: 12% small acrosomal area head: 19% bent neck: 10% coiled tail: 9% Theksoj qe eshte hera e pare qe ka bere analizen dhe ndihej ne stres. Ju falenderoj.

Iza Izadora (7 vite më parë)

Dr. Rigers Balla - mjek - biolog
Biologu përgjigjet
Dr. Rigers Balla

Pershendetje,

Analiza ka dale me parametra te ulet gje e cila ndikon drejtperdrejte ne shanset per te mbetur shtatzene ne menyre natyrale.

Ju keshilloj qe te konsultoheni me mjekun tuaj me gjere mbi kete problem per te gjetur shkakun dhe me tej per ti dhene zgjidhjen me te mire te mundshme.

Per çdo gje qe keni jeni te mirepritur te me kontaktoni serish.

Dite te mbare.

Me respekt

Rigers Balla

/komuniteti