Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-biologun

Rreth spermatozoidit

Prsh desha te ju pyes A diqka me pi per spermen me bisht te lakuar qe esht spo mundem me ngel shtatzane qe 5 vjet martes n'a kan than veq me ivf

Mile M (8 vite më parë)

Dr. Rigers Balla - mjek - biolog
Biologu përgjigjet
Dr. Rigers Balla

Pershendetje

Te rekomandoj te kontaktosh dhe te marresh keshilla nga mjeku androlog, mjeku qe merret me shendetin riprodhues mashkullor.

Nese e kam kuptuar ate qe shkruan, zgjidhje per shtatzeni eshte IVF.

Te uroj fat.

/komuniteti