Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Rreth ivf
Përshëndetje e nderuar.
Kam ndërruar tre doktor deri tani, ka 2 vite që tentoj për shtatzani.
Ky i treti posa pa rezultatet e spermogramit më udhëzoi menjëherë për ivf,
Spermogrami;
Nr i përgj. 7.3 milion; nr në ml. 1.8 milion; lëvizshmëria 26%, 8% të shpejt, 10% progresiv, 8% lokal.
Forma normale 17%.

Theksoj se ky rezultat ka dalë pas 6 muajsh përdorim të fertilpro, se ka qenë edhe më i dobët.

Deshta me e dijtë edhe mendimin e juaj tlutna.
Në bazë të përvojës suaj a ia vlenë që të provojmë ende në formë natyrale apo ivf është vërtetë e nevojshme.
Faleminderit
Jeta Hoti (3 vite më parë)

MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe
Mjeku përgjigjet
MD Mimoza Keta

Pershendetje

Nuk mund te jap mendimin tim nese nuk te vizitoj vete. Nese deshiron me kontakto ne Kliniken ku punoj ta zgjidhim se bashku problemin tend.

Gjithe te mirat

 

/komuniteti