Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Korseti pas lindjes

Pershendetje doktoresh, pyetja ime eshte rreth korsetit per barkun.. a lejohet perdorimi korsetit pas lindjes, a ka ndonje dem prej saj..??

Elita 1 (1 vite më parë)

MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe
Mjeku përgjigjet
MD Mimoza Keta

Përshëndetje Elita,

Nuk ka asnjë problem negativ, për të përdorur korse pas lindjes. Nëse lindja ka për të ndodhur me prerje cezariane, atëherë duhet pritur heqja e penjëve dhe shërimi i plotë i plagës operatore përpara përdorimit të korsesë. Kur të të shërohet plaga operatore vendos korse. Korseja ndihmon për një paraqitje sa me estetike.

Gjithë të mirat.

/komuniteti