Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-kirurgun-pediatrik

Sa duhet ti mbajme bebet per gogesim?

Sa duhet ti mbajme bebet per gogesime dhe cfare duhet te bej kur nuk gogeson,a egziston ndonje metode e te mbajturit te bebes per gogesime me te lehte?

Lira V (11 vite më parë)

Dr. Ardian Shefkiu - kirurg pediatrik
Kirurgu pediatrik përgjigjet
Dr. Ardian Shefkiu

Zonja Lira,

Jo pas cdo vakti femiu juaj duhet te kete gogesime, kjo mvaret nga mosha qe ka tani, menyra e ushqimit, pozita gjate dhe pas ushqyerjes.

Prandaj per gjitha keto eshte mire te konsuktoheni me Pediatrin.

Me respekt

Dr Ardian I. Shefkiu

Kirurg i Femijeve

/komuniteti