Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-kirurgun-pediatrik

Temperatura te bebi 10 ditesh

Pershendetje doktoreshe bebi im 10 ditesh e ka temperaturen 37.5 dhe ka vjellur dje edhe pak sot. E ushqej me gji. A eshte shenje rreziku? Flm

Dorina Shkurti (10 vite më parë)

Dr. Ardian Shefkiu - kirurg pediatrik
Kirurgu pediatrik përgjigjet
Dr. Ardian Shefkiu

Përshëndetje Dorina,

Të lutem drejtoje pyetjen tënde tek mjeku pediatër-neonatolog.

Gjithë të mirat.

FatmireAldit (10 vite më parë)
Pershendetje temperatur 37.5 eshte normale nur ben femis me dhen me njenher ndonje send se normal eshte temperatur 37.5 38 se i ben femis dem kur filloj. Me ju ngrit temperatur 38.5 at her mundesh me dhen qiri per zorr trash nese sje qellon at her mundesh me qu mshtini te ftoft ja lag qarapat e ja.Mbadh se kshtu ja bej djalit tim flm nese. Me.Kuptove dominanz shkurte

/komuniteti