Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-logopeden

Belbezimi te femija 4 vjec

Pershendetje ! Djali i motres sime eshte 4 vjeq e 4 muaj ka fol shume mire edhe eshte shume i zgjuar ,po ka nje muaj qe ka fillu te belbezoj ngapak psh kur ta thote nje fjali e fillon me veshtiresi ben ooooo ose aaaa,i zgjate shume zanoret.desha ta di a do i kaloj apo duhet patjeter ta dergojme te logopedi.flm shume

Qendresa Desa (7 vite më parë)

Arta Abdullahi - Logopede
Logopedja përgjigjet
Arta Abdullahi

Përshëndetje e nderuar.

Femiun duhet dërguar tek logopedi mbase një këshillim me të do ta bëj djalin tuaj që të flasë përsëri rrjedhshëm, përarsye se sa me i shpejt të jete intervenimi aq më të medha janë rezultatet dhe asnjeherë nuk duhet të lejmë te folurit se mbase mundet të kaloj me kohën. Ju keshilloj qe duhet të keni kujdes të mos kritikoni të folurit e fëmiut.

Linna T.j (7 vite më parë)
pershendetje doktoresh a esht trasheguese belbezimi?

/komuniteti